HEERLEN Weer

Weer Heerlen

Op deze pagina bekijk je de actuele weersverwachting in Heerlen. Je ziet in een oogopslag wat het weer in Heerlen de komende week wordt. 

Door het weer in Heerlen van tevoren te bekijken ga je voorbereid op pad. Laat je niet meer verrassen door het weer en bekijk het weerbericht voor Heerlen op deze pagina.

Moet je binnenkort in Heerlen zijn en ben je alvast benieuwd naar de weersvoorspelling? Bekijk snel het weer in Heerlen voor de komende 7 dagen.

Weersverwachting Heerlen: 7 dagen

Via onderstaande weer widget bekijk je de weersvoorspelling van de komende zeven dagen in Heerlen. In het rood lees je de temperatuur voor overdag bekijken en in het blauw de temperatuur voor in de nacht. Het icoontje geeft aan wat de algemene voorspelling van de dag is.

Om het weer zo nauwkeurig mogelijk te voorspellen maken we gebruik van buienradar, buienalarm, weeronline en weerplaza Heerlen. De radars van het KNMI worden gebruikt om zo goed mogelijk voorspellingen te doen met een hoge betrouwbaarheid.

Wij geven je hier bewust alleen het weer in Heerlen voor 7 dagen. Onze ervaring leert dat de weersvoorspelling voor 14 dagen niet altijd betrouwbaar is. Hoe dichterbij de datum, hoe nauwkeuriger de weersvoorspelling zal zijn.

HEERLEN Weer

Weerbericht Heerlen bekijken

Woon je in Heerlen en wil je graag dagelijks op de hoogte blijven van het weer?

Bekijk onze site dan regelmatig of sla hem op bij je favorieten! Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste Heerlen weerbericht!